MANOLA THAI

Thaise keuken restaurant in Brussel

Levering Manola Brussels Thai - Bestellen met Deliveroo

05.01.2020
Levering Manola Brussels Thai - Bestellen met Deliveroo

Vanaf nu kunt u gerechten bestellen bij Manola’s restaurants via Deliveroo. En dit zonder dat u uw huis hoeft te verlaten en kunt u uw eten laten bezorgen, dankzij het bezorgteam van Deliveroo.

Deliveroo biedt heerlijke Thaise gerechten van Manola’s restaurants en laat deze snel bezorgen binnen Brussel. U ontvangt uw bestelling niet alleen in recordtijd maar u kunt uw bestelling ook volgen. Van de voorbereiding tot het vertrek van de bezorger van het restaurant, naar de receptie, alles in real time zichtbaar.

Met Deliveroo - Manola, de beste Thaise restaurant keten in Brussel, bevindt u zich dus in het hart van Thailand zonder dat u de bank hoeft te verlaten. Een bestelling wordt gedaan in een paar klikken en wordt ongeveer 30 minuten later bij u geleverd!

Een droom die uitkomt!

Hoe is dit mogelijk gemaakt?

Deliveroo legt het uit op haar website: 

"Ons algoritme genaamd 'Frank' is gebaseerd op krachtige voorspellende technologie, die op de meest efficiënte manier evalueert waarbij bestellingen verdeeld worden op basis van de locatie van restaurants, bezorgers en de klanten.

Het machinaal leren voorspelt ook hoe lang het zal duren om een order voor te bereiden om daarmee een vlottere ervaring te bieden. Deliveroo heeft de levertijd al met 20% kunnen verkorten, wat voor onze bezorgers meer bezorgingen verzorgd en dus meer omzet per uur betekent. Op dezelfde manier kunnen restaurants hun omzet verhogen en kunnen klanten (uiteraard) hun eten nog sneller ontvangen.

De samenwerking tussen Manola en Deliveroo is nu al een groot succes voor onze klanten, die ook op zoek waren naar de mogelijkheid om goed en lekker Thais te eten en geen zin hadden om hun huis uit te gaan. Deze oplossing geeft een positief antwoord aan deze behoefte.

Bovendien heeft Deliveroo sinds we deze service aanbieden, ook het effect gehad dat mensen onze gerechten hebben geproefd die niet fysiek naar onze restaurants kwamen en nu deel uitmaken van onze geliefde klanten voor wie we met veel plezier heerlijke verfijnde gerechten verzinnen.

Dezelfde gerechten worden aangeboden in de Manola restaurants van Brussel en worden aan u voorgesteld op de website van Deliveroo : https://deliveroo.be/fr/menu/brussels/madou/manola-ii 

Onze gerechten worden voor u voorbereid door onze getalenteerde chef.
Inderdaad, opgegroeid met de Thaise culinaire cultuur, zet onze chef-kok al zijn talenten in om u te vervoeren naar het land van de duizend smaken van het Oosten. Elk gerecht wordt bewerkt met een unieke know-how die voortkomt uit een 1000-jaar oude, culinaire traditie.

Met de samenwerking tussen Manola en Deliveroo kunt u fijne en verfijnde Thaise gerechten in minder dan 30 minuten in Brussel laten bezorgen!

Ontdek de echte smaken van Thailand bereid door getalenteerde koks die de traditie waarborgen en respecteren. Restaurant Manola te Brussel nodigt u uit voor een onvergetelijke en smaakvolle ontdekkingsreis door de Thaise keuken.
Catering - Levering - Afhaalmaaltijden - Thaise keuken restaurant in Brussel
Thaise keuken restaurant in Brussel

Uber Eet en Manola: een avontuur dat begint

01.09.2019
Uber Eet en Manola: een avontuur dat begint

Via Uber Eats kunt u vanaf heden de beste Thaise gerechten uit Brussel vanuit restaurant Manola III laten thuis bezorgen.

We hebben lang op dit moment gewacht maar nu is het zover! U kunt nu de beste Thaise gerechten bestellen bij Manola III Restaurant via Uber Eats.

Uber Eats (voorheen UberEATS) is een kant-en-klaarmaaltijdendienst van de oprichters van Uber. U kunt bestellen via de mobiele applicatie of via de website.

Deze dienst is inmiddels wereldwijd beschikbaar: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Australië, Azië en in enkele steden in Afrika.

Hoe werkt het?

1. Pak u smartphone, download de Uber Eats applicatie, maak een account aan zodat u overal kunt bestellen. Uber Eats biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit honderden restaurants, waaronder het Thaise restaurant Manola III. Zodra de applicatie is gedownload, worden uw Thaise fijnproevers direct naar het Manola III-restaurant gedirigeerd, dat u snel na uw zoekopdracht zult vinden. U krijgt het menu te zien waaruit u uw keuze kunt maken en vervolgens elk gerecht dat u wilt kunt toevoegen aan het winkelmandje. De desktop versie werkt op dezelfde manier, u gaat daarvoor online naar 

https://www.ubereats.com/fe-BE/brussels/food-delivery/manola-3/tq-rEPmbR8CuJa-2hgG6Tw/  

2. Bestel het volgende

De tweede stap is de bestelling. Wanneer u klaar bent om tot betaling over te gaan, kunt u uw adres, de prijs (incl. BTW en bezorgkosten) en de geschatte levertijd bekijken. Als alles klopt, drukt u op ‘bestelling plaatsen’. Vanuit Manola gebruiken wij voor betaling automatisch de geregistreerde betaalkaart, zodat u nooit contant geld nodig heeft.

3. Volg uw bestelling

Volg uw bestelling in de applicatie. Allereerst ziet u dat het restaurant uw bestelling accepteert en met de voorbereiding ervan aan de slag gaat. Zodra de bestelling bijna klaar is, gaat een Uber-partner in de buurt (met de auto, fiets of scooter) naar het restaurant om het op te halen. Tenslotte brengt de koerier uw bestelling tot aan uw voordeur. U kunt zijn naam en foto zien en zijn vooruitgang volgen op de kaart via de applicatie.

In 2019 kondigde Uber Eats aan dat het in de toekomst voedsel aan zijn klanten zal leveren door middel van drones en ging het een partnerschap aan met Apple voor de lancering van hun Apple Card credit card. Vooralsnog geen zorgen, het zullen menselijke koeriers zijn die u onze goede Thaise gerechten bezorgen!  

Ontdek de echte Thaise smaken bereid door getalenteerde koks die de traditie respecteren. Het beste Thaise restaurant Manola Brussels nodigt u uit om echte Thaise gerechten te ontdekken en te delen. 

Ontdek de echte smaken van Thailand bereid door getalenteerde koks die de traditie waarborgen en respecteren. Restaurant Manola te Brussel nodigt u uit voor een onvergetelijke en smaakvolle ontdekkingsreis door de Thaise keuken.Catering - Levering - Afhaalmaaltijden - Thaise keuken restaurant in Brussel