MANOLA THAI

Thaise keuken restaurant in Brussel

Levering Manola Brussels Thai - Bestellen met Deliveroo

05.01.2020
Levering Manola Brussels Thai - Bestellen met Deliveroo

Vanaf nu kunt u gerechten bestellen bij Manola’s restaurants via Deliveroo. En dit zonder dat u uw huis hoeft te verlaten en kunt u uw eten laten bezorgen, dankzij het bezorgteam van Deliveroo.

Deliveroo biedt heerlijke Thaise gerechten van Manola’s restaurants en laat deze snel bezorgen binnen Brussel. U ontvangt uw bestelling niet alleen in recordtijd maar u kunt uw bestelling ook volgen. Van de voorbereiding tot het vertrek van de bezorger van het restaurant, naar de receptie, alles in real time zichtbaar.

Met Deliveroo - Manola, de beste Thaise restaurant keten in Brussel, bevindt u zich dus in het hart van Thailand zonder dat u de bank hoeft te verlaten. Een bestelling wordt gedaan in een paar klikken en wordt ongeveer 30 minuten later bij u geleverd!

Een droom die uitkomt!

Hoe is dit mogelijk gemaakt?

Deliveroo legt het uit op haar website: 

"Ons algoritme genaamd 'Frank' is gebaseerd op krachtige voorspellende technologie, die op de meest efficiënte manier evalueert waarbij bestellingen verdeeld worden op basis van de locatie van restaurants, bezorgers en de klanten.

Het machinaal leren voorspelt ook hoe lang het zal duren om een order voor te bereiden om daarmee een vlottere ervaring te bieden. Deliveroo heeft de levertijd al met 20% kunnen verkorten, wat voor onze bezorgers meer bezorgingen verzorgd en dus meer omzet per uur betekent. Op dezelfde manier kunnen restaurants hun omzet verhogen en kunnen klanten (uiteraard) hun eten nog sneller ontvangen.

De samenwerking tussen Manola en Deliveroo is nu al een groot succes voor onze klanten, die ook op zoek waren naar de mogelijkheid om goed en lekker Thais te eten en geen zin hadden om hun huis uit te gaan. Deze oplossing geeft een positief antwoord aan deze behoefte.

Bovendien heeft Deliveroo sinds we deze service aanbieden, ook het effect gehad dat mensen onze gerechten hebben geproefd die niet fysiek naar onze restaurants kwamen en nu deel uitmaken van onze geliefde klanten voor wie we met veel plezier heerlijke verfijnde gerechten verzinnen.

Dezelfde gerechten worden aangeboden in de Manola restaurants van Brussel en worden aan u voorgesteld op de website van Deliveroo : https://deliveroo.be/fr/menu/brussels/madou/manola-ii 

Onze gerechten worden voor u voorbereid door onze getalenteerde chef.
Inderdaad, opgegroeid met de Thaise culinaire cultuur, zet onze chef-kok al zijn talenten in om u te vervoeren naar het land van de duizend smaken van het Oosten. Elk gerecht wordt bewerkt met een unieke know-how die voortkomt uit een 1000-jaar oude, culinaire traditie.

Met de samenwerking tussen Manola en Deliveroo kunt u fijne en verfijnde Thaise gerechten in minder dan 30 minuten in Brussel laten bezorgen!

Ontdek de echte smaken van Thailand bereid door getalenteerde koks die de traditie waarborgen en respecteren. Restaurant Manola te Brussel nodigt u uit voor een onvergetelijke en smaakvolle ontdekkingsreis door de Thaise keuken.
Catering - Levering - Afhaalmaaltijden - Thaise keuken restaurant in Brussel