MANOLA THAI

Thaise keuken restaurant in Brussel

29.01.2019

Manola, drie verschillende merken komen voort uit deze naam. Er zijn drie restaurants, die op loopafstand van elkaar liggen, in het hart van de ‘vrijheidswijk’ in Brussel.

Sinds November 2013 is Manola 1 geopend en gelegen aan de rue de la Croix de Fer en al in de middags opent zij haar deuren om u een heerlijk, gevarieerd en onbeperkt buffet aan te bieden voor enkel een bedrag van 14€/per persoon. In 2015 besloten de bazen, trots op hun succes, om vervolgens een tweede restaurant te openen, Manola 2, gelegen op het Madouplein, bekend om het aanbieden van onze lunchboxen om mee te nemen voor slechts 10€/per persoon. 

Boven is ook een kamer waar u kunt genieten van uw lunch in een afgezonderde ruimte vol rust en hierdoor niets meer meekrijgt van de drukte in de buurt. 

Uiteindelijk werd in 2017, om de familie compleet te maken, de Manola 3 geboren. U kunt hier genieten van een verfijnde en gevarieerde keuken in een prachtig huis aan de rue de enseignement, niet ver van het Cirque Royal, waar u heerlijk kunt komen lunchen en dineren.

Manola biedt u dus drie concepten, drie verschillende stijlen en allemaal met dezelfde zorg voor kwaliteit en respect voor authenticiteit. Chef-kok Anek Khamphirom zal u helpen de Thaise keuken en haar smaken van weleer te herontdekken, dankzij zijn creativiteit en unieke kooktalent.

Ontdek de echte Thaise smaken bereid door getalenteerde koks die de traditie respecteren. 

Het beste Thaise restaurant in Brussel, wij bij “Manola Brussels” nodigen u uit om echte Thaise gerechten te ontdekken en met u te delen.

Restaurant Manola - Thaise keuken restaurant in Brussel