MANOLA THAI

Thaise keuken restaurant in Brussel

Beste Thaise Restaurant Brussel: 10 Beste Vegetarische Gerechten

18.02.2020
Beste Thaise Restaurant Brussel: 10 Beste Vegetarische Gerechten

Met veel groenten, kruiden en natuurlijk veel pindasaus zijn er veel zeer goede gerechten in de Thaise keuken. Maar het beste? Moeilijk te zeggen! Hier is de TOP 10 van de heerlijke Thaise veganistische recepten die u moet proberen!


1. THAISE GROENTEFRAUDE


Rijstnoedels, tamarindesaus, pinda's, taugé en tofu, een echte traktatie. Voel je vrij om het pittig te vragen als je het leuk vindt! Het is in het Thaise restaurant Brussels Manola dat een uitstekende chef-kok u een onvergetelijk gerecht zal bezorgen.


2. KHAO PHAD DJEE


Schaaltje bestaande uit gebakken jasmijn rijst, sojasaus, groenten, een grote vegetarische schotel eenvoudig en verfijnd.


3. KAENG DENG TAHOU


Met zijn vele kruiden en zijn sterke smaak van rode kerrie, kokosmelk, bamboe, Thaise aubergine, tofu en chilipeper maakt dit gerecht duizenden mensen gelukkig als ze Manola Brussel bezoeken: het Thaise referentie-restaurant in Brussel.


4. KAENG KALI DJEE


Met zijn gele kerrie, kokosmelk, wortel, uien, courgette en aardappel is dit vegetarische gerecht vol smaak en licht genoeg om het hele jaar door van te genieten.


5. RAAPZAADKAPAUW


Keuze uit groenten, sojasaus, Thaise basilicum en chili, een van de favoriete gerechten van het Thaise volk.


6. SOM TAM SALAD


Deze papajasalade met wortelen, cherrytomaten, limoen, pinda's en chilipepers is gegarandeerd vers. Het wordt zeer gewaardeerd door liefhebbers van Thais eten.


7.NEM DJEE


Prachtige koude loempia's van rijstbladeren, rijstvermicelli, wortelen, salade en Thaise basilicum: een explosie van frisheid en smaak.


8.TOM YAM


Een soep die in elk seizoen en op elk moment wordt gewaardeerd en bestaat uit citroengras, galanga, koriander en chilipeper. De bekendste en meest geliefde Thaise soep.


9.KAENG KIEWAN DJEE


Groene kerrie, kokosmelk, Thaise aubergine, groene boon en chilipeper, dit gerecht is vers, gezond, veganistisch, alles wat je komt zoeken in een Thais restaurant dat die naam waardig is.


10. TOM KHA


Een soep met kokosmelk, galanga, citroengrasblad, citroen. Deze soep valt op door zijn versheid en zijn vele smaken.


Bezoek www.manola.be, het beste Thaise restaurant in Brussel en vergeet niet onze nieuwste artikelen online te bekijken op www.manola.be/blog!
Restaurant Manola - Thaise keuken restaurant in Brussel