MANOLA THAI

Thaise keuken restaurant in Brussel

Kom genieten van een heerlijke maaltijd bij Manola III: ter gelegenheid van het concert van Jane Birkin in het Koninklijk Circus in Brussel!

10.02.2020
Kom genieten van een heerlijke maaltijd bij Manola III: ter gelegenheid van het concert van Jane Birkin in het Koninklijk Circus in Brussel!

Kom genieten van een heerlijke maaltijd bij Manola III: ter gelegenheid van het concert van Jane Birkin in het Koninklijk Circus in Brussel!
 
Op donderdag 20 februari as om 20.00 uur kunt u de getalenteerde en van oorsprong, Britse zangeres in het Cirque Royal De Bruxelles komen bewonderen en beluisteren.
 
Voordat u van het avond optreden van Jane Birkin kan gaan genieten verwelkomt het Thaise restaurant, Manola III, op minder dan vijf minuten lopen van de Brusselse aula, u voor een smakelijke en pittige maaltijd.
 
Manola III is gelegen aan de Rue de l'Enseignement 44-46, 1000 Brussel, de ideale gelegenheid om de avond van de maand door te brengen en de Thaise keuken van onze chef-kok te combineren met een concert van een groots Franse muziek figuur. Inderdaad, Jane Birkin zal een cover van liedjes van de tijdloze Serge Gainsbourg opvoeren!
 
“Birkin/Gainsbourg le Symphonique” werd geboren in de zomer van 2016 dankzij het ‘Orchestre Symphonique de Montréal’ en de ‘Francofolies de Montréal’. Aanvankelijk waren het slechts twee optredens die uitgevoerd werden omdat de voormalige partner, de grote Gainsbourg en z’n 25e verjaardag van zijn overlijden te eren. Maar deze optredens waren zo succesvol dat ze uiteindelijk de wereld rondreizen en vooral in Aziatische landen, waar Serge Gainsbourg niet de kans had gehad om in het openbaar op te treden.
 
Jane voerde daarnaast haar grootste hits uit op uitzonderlijke arrangementen van Nobuyuki Nakajima (een Japanse muzikant, componist en pianist die compositie studeerde in Tokio en Parijs). Niet alleen bekend om zijn meesterlijke piano maar ook zijn talent als componist van elegante en spannende ensembles, dat is gebaseerd op indrukwekkende diepte en een verscheidenheid van zijn enorme muzikale kennis. Daarnaast wordt hij ook altijd omringd door de beste symfonieorkesten ter wereld!
 
Na dit eclatante succes wilde Jane Birkin zowel haar fans als de fans van Gainsbourg, opnieuw deze momenten van intense vreugde bieden! Brussel is geen uitzondering op dit mooie geschenk!
 
Het Thaise restaurant Manola, gelegen op een steenworp afstand van het Koninklijke Circus, verwelkomt u met veel plezier voor of na het concert en biedt u heerlijke gerechten aan in een supergezellige sfeer.
 Restaurant Manola - Thaise keuken restaurant in Brussel