MANOLA THAI

Thaise keuken restaurant in Brussel

Uber Eet en Manola: een avontuur dat begint

01.09.2019
Uber Eet en Manola: een avontuur dat begint

Via Uber Eats kunt u vanaf heden de beste Thaise gerechten uit Brussel vanuit restaurant Manola III laten thuis bezorgen.

We hebben lang op dit moment gewacht maar nu is het zover! U kunt nu de beste Thaise gerechten bestellen bij Manola III Restaurant via Uber Eats.

Uber Eats (voorheen UberEATS) is een kant-en-klaarmaaltijdendienst van de oprichters van Uber. U kunt bestellen via de mobiele applicatie of via de website.

Deze dienst is inmiddels wereldwijd beschikbaar: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Australië, Azië en in enkele steden in Afrika.

Hoe werkt het?

1. Pak u smartphone, download de Uber Eats applicatie, maak een account aan zodat u overal kunt bestellen. Uber Eats biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit honderden restaurants, waaronder het Thaise restaurant Manola III. Zodra de applicatie is gedownload, worden uw Thaise fijnproevers direct naar het Manola III-restaurant gedirigeerd, dat u snel na uw zoekopdracht zult vinden. U krijgt het menu te zien waaruit u uw keuze kunt maken en vervolgens elk gerecht dat u wilt kunt toevoegen aan het winkelmandje. De desktop versie werkt op dezelfde manier, u gaat daarvoor online naar 

https://www.ubereats.com/fe-BE/brussels/food-delivery/manola-3/tq-rEPmbR8CuJa-2hgG6Tw/  

2. Bestel het volgende

De tweede stap is de bestelling. Wanneer u klaar bent om tot betaling over te gaan, kunt u uw adres, de prijs (incl. BTW en bezorgkosten) en de geschatte levertijd bekijken. Als alles klopt, drukt u op ‘bestelling plaatsen’. Vanuit Manola gebruiken wij voor betaling automatisch de geregistreerde betaalkaart, zodat u nooit contant geld nodig heeft.

3. Volg uw bestelling

Volg uw bestelling in de applicatie. Allereerst ziet u dat het restaurant uw bestelling accepteert en met de voorbereiding ervan aan de slag gaat. Zodra de bestelling bijna klaar is, gaat een Uber-partner in de buurt (met de auto, fiets of scooter) naar het restaurant om het op te halen. Tenslotte brengt de koerier uw bestelling tot aan uw voordeur. U kunt zijn naam en foto zien en zijn vooruitgang volgen op de kaart via de applicatie.

In 2019 kondigde Uber Eats aan dat het in de toekomst voedsel aan zijn klanten zal leveren door middel van drones en ging het een partnerschap aan met Apple voor de lancering van hun Apple Card credit card. Vooralsnog geen zorgen, het zullen menselijke koeriers zijn die u onze goede Thaise gerechten bezorgen!  

Ontdek de echte Thaise smaken bereid door getalenteerde koks die de traditie respecteren. Het beste Thaise restaurant Manola Brussels nodigt u uit om echte Thaise gerechten te ontdekken en te delen. 

Ontdek de echte smaken van Thailand bereid door getalenteerde koks die de traditie waarborgen en respecteren. Restaurant Manola te Brussel nodigt u uit voor een onvergetelijke en smaakvolle ontdekkingsreis door de Thaise keuken.Catering - Levering - Afhaalmaaltijden - Thaise keuken restaurant in Brussel